Facebook - WZC Henri Vander Stokken
woonzorgcentrum
rusthuis, woonzorgcentrum, Pepingen, RVT, Vander Stokken
16558
page-template-default,page,page-id-16558,page-child,parent-pageid-56,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

19 oktober 2017 - Dag tegen kanker
Ook de medewerkers toonden tijdens de ‘Dag tegen Kanker’ hun medeleven en verbondenheid met kankerpatiënten en hun naasten door een geel lintje te dragen.
Elke medewerker kreeg een geel lintje om op te spelden. Er werd die dag stil gestaan bij deze ziekte. Er werd over gepraat en steun gegeven aan mekaar. Er werd vooral ook geluisterd naar de verhalen die bewoners en medewerkers te vertellen hadden. Voor sommigen was dit toch wel een emotionele dag. Een luisterend oor en een knuffel doen wonderen op moeilijke momenten.
...

View on Facebook

Naar aanleiding van "YOUCA DAY" (de vroegere Zuid-dag) mocht het woonzorgcentrum op donderdag 19 november 2017 Emanuelle Joly ontvangen. Zij studeert aan het Heilig Hart College van Halle (5e jaar verzorging).
Zij beleefde deze dag zeer positief en zette zich de hele dag voor 100¨% in. Zij hielp mee bij de schoonmaak, hielp bij de maaltijdbegeleiding van de bewoners en in de namiddag hielp zij bij het bedienen van drank in het cafetaria. Het werd voor haar een leerrijke dag!
...

View on Facebook

Op woensdag 18 oktober 2017: Dag van het Personeel
Dit jaar werd gekozen voor het thema: ‘Ook jij kan een lichtpuntje zijn’.

Lichtpuntjes.
Soms zijn ze groot
Soms zijn ze klein
Je hoeft ze niet te zoeken
Je kunt er ook één zijn.

Het zit hem vaak in de kleine dingen die de bewoners erg gelukkig maakt: een luisterend oor, een fijne babbel, een troostend woord, respect voor de bewoner, een vriendelijke goeiedag,…
’s Middags konden de medewerkers ten volle genieten van een 'hapje en een tapje' in het personeelsrestaurant. De medewerkers waren zeker blij verrast met deze mooie dag!
...

View on Facebook

Iedereen van harte uitgenodigd op onze jaarlijkse kerstmarkt op 9/12/2017 van 14.00 uur- 18.00 uur.

Wij zijn nog op zoek naar:
- mensen die graag met een kerstkraampje willen komen staan (zelfgemaakte producten, decoratiemateriaal,...)
- mensen die graag iets wensen te demonstreren
- tombolaprijzen.
Indien u geïnteresseerd bent, twijfel niet en neem gerust contact op met Inge Herbaut, coördinator kine & animatie. 02/363.07.01 of iherbaut@wzchvanderstokken.be
Hopelijk tot dan!
...

View on Facebook