Prezo woonzorg - WZC Henri Vander Stokken
woonzorgcentrum
rusthuis, woonzorgcentrum, Pepingen, RVT, Vander Stokken
17394
page-template-default,page,page-id-17394,bridge-core-2.8.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-26.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Prezo woonzorg

Binnen woonzorgcentrum Henri Vander Stokken trachten onze medewerkers dagelijks te streven naar een kwaliteitsvolle zorg- en dienstverlening naar onze bewoners toe. Vanuit de missie van het woonzorgcentrum willen we dag na dag blijven groeien in onze opdracht om voor de bewoner een aangenaam verblijf te creëren. Daarom maken we sinds begin 2018 actief gebruik van PREZO Woonzorg.

Centraal staan de prestaties die de medewerkers en de organisatie leveren aan de bewoner. Alles draait rond de meerwaarde die bewoners ondervinden. De prestaties zijn één voor één uitgewerkte thema’s, zodat een team of een afdeling er bepaalde prestaties kan uitlichten om daarvoor specifiek naar verbetering te streven. Voorbeelden van thema’s zijn; “verzorgd lichaam”, “voeding en vocht”, “zinvolle invulling van de dag”, “psychologisch welbevinden”, “welbevinden m.b.t. wonen en leven” “deugdelijk bestuur”, “deskundigheid van de medewerker”,…, “informatie- en communicatie”.

prezo

Onze grote doelstelling is om alle bewoners, medewerkers, directie, bestuurders, naasten van bewoners en zelfs vrijwilligers te betrekken bij het kwaliteitsgebeuren binnen het woonzorgcentrum en dit met maar één doel, namelijk het SAMEN werken aan een betere kwaliteit met een grote betrokkenheid en gedragen door allen.

Onze coördinator kwaliteit en welzijn kan u steeds meer informatie geven ‎(ivandersteen@wzchvanderstokken.be).